top of page
Dave Vermeulen music | The Writing Room | Gitaarles Helmond

GITAARLES BIJ DAVE VERMEULEN MUSIC

In 2016 is Dave gestart met het geven van gitaarlessen en heeft gemerkt dat dit erg inspireert bij jong en oud. Vanaf 2020 worden de gitaarlessen gegeven in de prachtige locatie De Uilenburcht in Helmond. Deze locatie ademt sfeer, warmte en muzikaliteit zodat je als cursist in een echte muzikale bubbel kunt stappen.

Er is voor ons als uitvoerend muzikant niets mooiers dan muziek maken. Wij zien het geven van gitaarlessen dan ook als een mooie kans om onze passie te delen met andere. Maar ook proberen over te dragen aan de volgende generatie.

Naast mijzelf hebben we ook Timo van Lierop als docent (bekend van de band MOOON) op maandagen in huis. We geven beide volgens dezelfde standaarden en visie les. Hij en ik gaan ‘way back’ aangezien we allebei in de muziekindustrie werken en elkaar dus regelmatig tegen het lijf lopen. Hij heeft al een behoorlijk indrukwekkende CV voor zijn jonge leeftijd en is dan ook een echte muzikant in hart in nieren, met een grote liefde voor muziek in het algemeen en vooral de 60’s & 70’s muziek (Wanneer échte gitaarmuziek werd gemaakt!).

Bij Dave Vermeulen Music kun je dan ook een breed scala aan genres verwachten of wensen tijdens jouw gitaarlessen (Pop, blues, country, rock, hardrock, singer-/songwriter, americana).
En vanaf 8 jaar is het mogelijk om bij ons gitaarles te komen volgen.

We werken niet op basis van noten lezen, maar wel met tabs. Noten en bladmuziek geven weinig ruimte voor improvisatie en eigen invulling, dit is geschreven en ‘staat vast’. Tabs geven richtlijnen, maar bieden wel ruimte om de muziek te snappen. Hoe is een bepaald nummer opgebouwd en waarom.

Gitaarles: Welcome

MOGELIJKHEDEN

Bij ons kun je zowel akoestisch als elektrisch gitaarles volgen.

Elk niveau is welkom. Van beginner tot gevorderd. Van kampvuurliedjes tot 'Ik wil de beste gitartist van de wereld worden'.

We vinden het belangrijk iemand zijn/haar persoonlijk wensen maximaal te bestuderen en uit iemand te halen. Daarnaast leer je de basis van een gitaar en gitaarspel mbt akkoorden en snaren kennis.

Kijk snel hier beneden welke mogelijkheden we je kunnen bieden.

ONDER 21 JAAR

Guitar Close Up

Lesduur: wekelijks 30 minuten
Kosten: €79,- per maand p.p.
Maandelijks opzegbaar

Vanaf 8 jaar is het al mogelijk om met gitaarles te beginnen.

Gitaarles is goed voor de ontwikkeling van jouw kind vanwege onder andere concentratie, motivatie en tellen.

Ook voor jongeren met een vorm van autisme is het spelen en leren van muziek erg behulpzaam.

Natuurlijk zijn alle leeftijden onder de 21 jaar welkom! Lijkt het je leuk om te starten met het leren van gitaar spelen, aarzel dan niet en vraag een proefles aan!

Het is de jongere generatie die ons gaat verbazen over een tijdje!

21 JAAR EN OUDER

21 jaar en ouder lessen

Lesduur: wekelijks 30 minuten
Kosten: €108,- per maand p.p.
Maandelijks opzegbaar

Nooit te oud om te beginnen met gitaarles! 

Elk niveau is welkom. Van beginner tot gevorderd en van kampvuurliedjes tot 'Ik wil de beste gitarist van de wereld worden'.

Helemaal vanaf het begin ons eigen plan maken of juist de puntjes op de i zetten met betrekking tot solo's en/of specialisatie van jouw favoriete muziekstijl/genre. Het kan allemaal!

Vraag snel je proefles aan.

Gitaarles: Features

CONTACT

Leslocatie 'Dave Vermeulen Music'
De Uilenburcht
Prins Karelstraat 98a
5701 VM Helmond

Gitaarles: Contact
bottom of page